Autoškolské noviny: ČERVEN 2024

26. 06. 2024
Vážení čtenáři, milé kolegyně a milí kolegové, nejen z Asociace Autoškol. Velice nás těší, že vám můžeme představit další číslo Autoškolských novin.
Autoškolské noviny: ČERVEN 2024

Autoškolské noviny pět přináší nejen mnoho zajímavých článků, ale i spoustu výhodných nabídek od partneru Asociace autoškol.

Na titulní straně a uvnitř tohoto čísla naleznete detailní informace k našemu novému projektu popularizujícímu správné řešení dopravních situací a rizik za pomoci Mobilního virtuálního trenažeru, tedy projektu MOVITREN. Tento mobilní nástroj nově umožní Asociaci autoškol účastnit se mnoha vzdělávacích akcí/eventů, na kterých můžeme široké odborné i neodborné veřejnosti zvýšit její řidičskou kvalifikaci a zároveň můžeme v „terénu“ poukázat na náročnou a odpovědnou činnost učitelů autoškol v ČR.

Další významnou novinkou tohoto čísla je informace o další nové učebnici z dílny Asociace autoškol s názvem Motoškola pro začátečníky. Tato publikace je dalším dílkem do skládačky výukových materiálů, které si můžete zakoupit na eshopu Asociace autoškol . Zakoupením našich produktů nejen podpoříte výuku ve své autoškole o nový výukový materiál, ale zároveň podpoříte nákupem i činnost Asociace autoškol.

V letošním roce se opět potkáme na mnoha vzdělávacích akcích určených pro učitele autoškol a já i moji kolegové z Výkonné rady se velmi těšíme na setkání s vámi. Přeji vám nejen samé šikovné žáky, ale zároveň i zasloužený oddech během letní dovolené.

Ing. Aleš Horčička, předseda Asociace autoškol ČR